Jubar wallboard

Med Jubar wallboard har vi lyttet til vores kunder og gjort det let at lave wallboards. I opretter selv så mange wallboards i har brug for og designer hvert enkelt wallboard med køer og de informationer der skal vises på køerne.

Hvis i vil ændre i designet, er det nemt at tilføje eller fjerne en kø eller information i administrationsmodulet. Opdateringer sker med det samme ude på monitoren eller i browseren på din pc.

Jeres eget design

Med Jubar Wallboard er der fuld fleksibilitet. I kan designe jeres wallboard til at vise en eller mange køer og I kan løbende tilpasse de informationer der bliver vist.

Altid plads til ét mere

I kan lave så mange wallboards i har brug for, fx et samlet overblik over alle afdelinger, og hver enkelt afdeling eller kø på sit eget wallboard.

Personlige wallboards

Wallboards behøver ikke kun hænge på væggen. Lav personlige wallboards til fx supervisor, administrator eller den enkelte agent.

Kan vi alt det?

Ja, da! I står selv for at opsætte alle wallboards i et brugervenligt adminmodul og kan lave ændringer når som helst i ønsker det. Vi hjælper jer i gang.

Design

En kø eller to vil mange gange være det der er brug for, og med grid design er den enkelte kø i fokus med luft og enkelthed omkring de centrale informationer.

Overblik over mange køer er nogle gange nødvendigt. Skift designet til rækker og få et godt overblik over mange køer og mange informationer.

Når der er brug for opmærksomhed

Indsæt røde og gule advarsler, fx når ventetiden er tæt på at være for lang eller når den faktisk ér for lang. Med Jubar Wallboard kan der indsættes røde og gule advarsler for alle informationer på køen.

Brug feedet til vigtige informationer der kan hjælpe medarbejderne i dialogen med jeres kunder. Eller annoncer dagens salgstal eller om der er kolleger der er er væk fx på kursus. Et nyt feed eller rettelser i feedet opdateres med det samme på monitoren.

Installation

Jubar Wallboard Deluxe er et stand alone produkt og kan installeres uafhængigt af andre Jubar produkter.

Krav til installation

SQL og webserver instanser.